Ønsker du å kombinere et meningsfylt arbeid, trosstyrkende opplevelser og et spennende eventyr? Da vil du kanskje bli volontør i Israel.

Du har muligheten til å kunne være med å støtte og bygge opp arbeidet med å dele evangeliet, samtidig som du kan vandre i Gamlebyen i Jerusalem, drikke en ferskpresset appelsinjuice på stranda i Tel Aviv eller nyte kanskje verdens beste Shawarma(kebab) mens du skuer opp på Karmelfjellet i Haifa.

Du vil få innsikt i et unik arbeid, du vil kunne reise og oppleve stedene hvor Jesus var, og du kan være med å bety noe helt spesielt i livet til andre. Det kan bli ditt livs opplevelse. Det betyr ikke at det ikke kan være utfordrende, men vi kan love at du vil få venner for livet og få opplevelser som kommer til å være med deg livet ut.

Høres det spennende ut? Ta turen innom vår nettside og les mer om hvilke steder du kunne tenke deg å være volontør ved. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.