Endelig, etter 11 dager inne i karantene, kan vi gå ut og oppleve byen som vi skal bo i det neste året. Tirsdag klokken 14 slapp vi fri, heiv på oss noen akseptable klær og for til Caspari Senteret – der jeg (Solveig) skal jobbe.
Vi fikk da en omvisning og en liten historietime om nevnt bygg. Etter dette dro vi ut i gatene, spiste ute for første gang og såg gamlebyen (fra utsiden).Dagen etter møtte begge to (da Emly ikke skal møte på sin jobb før neste uke) og fikk fikset oss både busskort og mobilabonnement og fikk møte resten av gjengen som jobber på Caspari. Etter jobb ble vi invitert til våre kjære naboer, Elisabeth og mannen hennes Yehuda, på middag. Vi var også så heldige å få være med på kveldsprat, en live sending på Facebook, sammen med en fin gjeng fra israelsmisjonen og fikk fortalt litt om hvordan vi har hatt det så langt.

Timene flyr i godt selskap og plutselig var det torsdag. Heldigvis fikk jeg dratt med meg Emly da også selv om hun ikke måtte. Vi startet med litt innføring i hvilke oppgaver jeg skal ha og etter «devotion» (dette er en liten samling med andakt, bibellesning og bønn) startet vi med å tørke støv og nedvask av kjøkkenet.

Når helgen kom fikk vi besøk av Moriah som tok oss med på shopping og viste oss rundt til steder og kom med anbefalinger som er mer kjent for de lokale. Ellers har helgen gått til å vandre rundt og bli kjent i nabolaget, joggetur, marked, soling og mye god mat.

Vi gleder oss til å komme inn i hverdagen og skal oppdatere dere litt mer på hvordan den blir etterhvert!
Til da, Guds fred